Fy Fan, vilken dag..!

Nu har jag inte skrivit på länge här, men nu känner jag att jag måste.
Idag har det varit en förjävlig dag rent sagt.!
Gick och la mig  klockan 4 imorse, och vaknade klockan 9, fast det var en halvtimme kvar innan larmet på mobilen skulle gå igång.
Gick upp och satte mig lite framför datorn, innan städandet skulle börja.
Efter en tag ringde Sandra och vi satt och pratade en stund.
Sen när vi lagt på vet jag inte vad som skedde, men det slog slint i mitt humör, jag blev nerstämd helt enkelt.
När jag ställde mig och skulle börja diska, så kom Dennis och sa att jag skulle låta bli.
Han kan verkligen inte punta in det i sitt huvud att jag måste få hålla på och diska, städa, tvätta och sån skit, jag mår inge bra om jag inte får göra det.
Men lik förbannat ska han envisas med att jag bara ska sitta och se söt ut.
Jag VILL hjälpa till.!
Men jag är ju trots allt en Engström, vi kan allt.
Jag fick ta disken, men ändå blev jag inte glad för det...
När klockan var nästan 12 kom Jörgen, en som Dennis känner ifrån Strömstad.
Och strax efterpå så kom Frida med Kornelija, och jag stog fortfarande och diskade.
Så då blev jag ännu mer grinig, för att man inte kunde få bli klar me saker och ting innan folket måste börja drälla in.
Jag diskade färdigt och sen gick jag in och la mig i sängen, kände att jag behövde lite ensamhet för annars så skulle jag inte kunna klara av att vara trevlig mot besöket.
Ett tu tre så fick dom för sig att dom skulle gå ut och gå, men jag blev inte med, jag var fortfarande för irriterad, så ja stannade kvar hemma.
När Dennis kom tillbaka så skulle Jörgen åka hem igen, och då var klockan halv 6...
Dennis verkade lite sur och i sin egna lilla värld men han verkligen blånekade att det var någonting, fast jag frågade flera gånger.
Sen efter ett tag började pussel bitarna falla på plats, tack vare Frida.
Wohoo..!!
Jag, Emma Engström lyckades lista ut vad det var frågan om.
Jag, född och uppväxt som bondin..!
Jag kanske inte är så dum trots allt...
Men glädje av det blev det då fan inte.
Han visste inte om han kunde palla av mitt humör.
Visst jag kan hålla med om att jag har vore helt förjävlig ända sen då när jag gick hit från Åmot.
För dom första dagarna så hade jag ont i hela kroppen så då vart jag allmänt grinig pga det.
Sen när det äntligen började gå över, nej tror du inte mens skiten kommer då, så då blev jag allmänt grinig pga de ist.
Och efter som att jag har börjat med parkerings piller så tro fan att mensen vägrar sluta.
Det var först igår som den skiten försvann.
Så han ville att jag skulle åka hem, eller tja, han visste inte om han ville de.
Men för att göra lång historia kort.
Båda grät.
Jag frågade om han ville tro på mig, eller om han ville att jag skulle åka hem.
Båda grät ännu mer.
Resltat.
Han ville tro på mig, att jag kunde skärpa mig, och sluta upp me att va så grinig hela tiden och varje dag.
Han ville att jag skulle stanna kvar, han ville ge mig en andra chans...
Han sa att han tyckte om mig allt för mycket för att kunna vara elak mot mig.
Så nu ligger jag här i soffan hos Dennis än, och skriver blogg.

Sjukt Lyckad

Ja, då var det mitt i natten igen, och jag har haft en bra dag idag. Klockan fem imorse dog internet (lika som varje natt) så jag kunde inte skriva något mer med Dennis =( La mig ner i soffan och tänkte på dom gångerna jag varit med honom, och vad man skulle kunna göra bättre. Jag måste sluta upp med att vara envis och lätt irriterad, annars så kommer vi inte klara det, jag över huvud taget kommer inte klara det.
   Strax efter sex började Elisabeth's och Thomas väckarklocka ringa, den hörde jag, sen somnade jag. Vaknade upp halv nio av att det var för varmt, gick upp, satte mig framför datorn igen. Jenni, Chris och Eas vaknade vid halv elva så då fick man göra frukost, det blev deras favorit, Chokladsoppa. Sen smörja in dom, och på med kläder. Under påklädningen så knackade det på dörren, öppnade och där såg jag min Guldklimp. Anton.! Har inte sett han på över ett halvt år, men han ville leka med "mina" barn.
   Tiden gick och Bettan och Thomas kom hem halv ett, mycket tidigare än beräknat. Thomas stack i stort sett med en gång, alla vi andra gick ut på gåren och lekte... Passade kottar till varandra, hoppade i vattenpölar, busade med Max. Jag och Bettan kastade Gris med en kotte, fast det blev Gris-Olles-Magiska-Gris-Farm... Jag förlorade, men jag hade lika kul för det. Sen gick vi in och jag lagade mat och plockade i diskmaskinen.
   Vid halv tio så stack Thomas för att jobba. Vi fick extremt tråkigt och barnen vägrade lägga sig för att sova. Men moster Emma, hon kan hon. Muta dom me Chokladsoppa till frukost igen om dom la sig och sov, efter det hörde vi inte ett ljud av dom. Haha. Vid två började vi spela Guitar Hero, hade en himla massa kul, fast det blev oavgjort. Spelade cirka en timme, sen bar det av ner till tvättstugan och hämta tvätten. Det är inte ofta någon som bor i en lägenhet tvättar ända till klockan är tre på natten Haha.
   Ja, här har ni då min dag. Men jag har glömt det viktigaste, jag har ju pratat massor med Dennis idag också..! Jusst nu längtar jag bara tills jag får komma tillbaka till honom. Eftersom det inte blev nu idag (igår, med tanke på klockan är över midnatt) Vill bara stå och pussa så himla mycket på honom, krama om honom i massor, vill känna på hans underbara kropp, länge..! Vill kunna somna med hans armar runt om mig som jag har blivit van med. Men några timmar till står jag att ut med... Hade...

Wiie, Yey me..!

Klockan är mitt i natten och jag är röksugen... Kanske ska röka så de går över..? Eller så kan jag alltid ge fan i och röka å verkligen försöka sluta med skiten. Känner det att jag mår mycket bättre när jag inte pumpar i mig cancer pinnarna.
   På tal om "må bättre". Jag kan ju inte säga att jag mår bra, inte heller att jag mår dåligt. Men jag saknar så himla mycket, och så himla mycket har gått helt fel till. Men det är inget jag kan göra något åt nu. Jag vet att jag skulle gjort allt på ett helt annat sätt, speciellt med Daniel... Sen alla andra som jag inte brytt mig så himla mycket om, förlåt. Men nu börjar et ljusna även för mig. Allt börjar gå bättre nu =)
   Dennis är hur underbar som helst som bryr sig om mig så mycket som han gör, har tänkt mycket på det, att jag inte förtjänar det... Men han har en "tavla" i sitt sovrum som det står " Älska mig mest, när jag förtjänar det minst, för då behöver jag det bäst " Det kanske stämmer.
   Sen så har vi ju Jacob, som jag ÄNTLIGEN ska få träffa..! Fatta hur länge jag har velat det å.?! Jo ända sen vi skrev med varandra för första gången, vilket var längesen. Han ringde till mig härom kvällen när jag var hos Dennis, å berättade att han skulle till Grums snart, och han undrade om jag hade lust att träffas en sväng. Du vet, två flugor i en smäll. Giss om jag blev helt till mig av den frågan, å nästan dum förklara honom att KLART SOM FAN att jag vill träffa dig..! Så wiie för mig, det blir troligtvis på söndag sa han. LÄNGTA..!!!!
   Nu sitter jag i Koppom hos Bettan å Thomas, dom ska iväg 7 på morgonen så jag ska vara barnvakt till Jennifer, Christian och Andreas, även Max, direkt när busfröna vaknar. Inte så himla kul, med tanke på att Jenn har Svinkôpper, Eas är i något annat sjuktillstånd, kommer inte ihåg vad dom sa om det. Chris är en enda av dom som inte är sjuk. Tänk dom barnen, och en valp på det. YEY ME..! Haha
   Längtar tills dom kommer hem från Karlstad, så jag får komma tillbaka till Dennis. Ärligt, jag kan inte sova nu, jag är för van med att han ligger brevid mig. Men det är bara cirka tolv timmar kvar. Haha, Emma håller räkningen. Men jag vet inte vad som har flugit in i mig, jag har blivit helt inne i honom, jag vill inte göra något utan honom, jag vill vara med honom hela tiden, jag saknar honom med en gång, när vi inte är tillsammans. Eller tja tillsammans, när vi är med varandra iaf :p  Så vad ska jag ta mig till..?!  Hade....

  

Bättre än igår =)

Nu har vi varit duktiga =) Speciellt Dennis.
  Dagen började med att jag vaknade klockan sju i morse och låg ensam i sängen. Gick ut i vardags rummet och kollade och på soffan låg Denns. Jag väckte honom och vi gick in i sängen och la oss. Sen vaknade vi på nytt när klockan var tre...
  Vi städade och vi diskade, vi duschade och jag sminkade mig och klädde på mig för en gångs skull. Alla andra dagar har jag gått med en filt runt om mig, med tanke på att jag inte pallat av att gå ut. Men idag gjorde jag det i alla fall. Jag blev till och med, med honom ut till Ullens. Det va riktigt skönt att få komma ut lite, Sen när vi kom hem igen så började vi baka, eller lättare sagt, Dennis började göra degen, och jag gjorde mat. Sen precis nu så har vi bakat färdigt våra Vanilj-bullar. Nu blir det att ligga i soffan, kolla på film (En Djävulsk Romans), smaka på några bullar och äta chokladpudding i ett rum fult med värmeljus. =)
  En annan sak jag är himla stolt över, det är att Dennis har inte ens suttit framför datorn idag. =D Får se om han klarar det i morgon också. Hehe... Hade...

Fröken negativ...

  Jag fick reda på igår kväll att Johanna ska träffa en kille här ifrån Ch-berg, och gissa vem som ska med.? Jo jag =) Det lustiga är att jag vet vem denna killen är sen tidigare. Första gången jag gick på iv, vårterminen innan jag fyllde 17, då var han tillsammans med en i klassen. Så tji på dig, jag vet mer än vad folk tror.
  Å, tusan, godis påsen är snart slut. Dumma Dennis som satt uppe hela natten och spelade, och tömde nästan hela påsen i sig. Ciggaretterna har han rökt upp, så man får snart skicka iväg han för att köpa nya. Frukost har man inte ätit, så hungrig är man. Ont i magen har man på grund av den elendiga mensen som ska envisas med att komma varje månad. Usch vad fel det är idag.
  Jag vill ut och roa mig ikväll, men eftersom att jag är hos Dennis så är det han som har det sista ordet, fast jag ändå alltid brukar få som jag vill. Men eftersom att båda vaknade så sent, så hann han inte ner på bolaget, så det blir inga öl ikväll om inte Frida svänger inom med några. Hoppas kan man ju alltid göra. Men jag känner för att sminka mig och göra mig vacker för att festa. Johanna var ju här med några påsar med mina kläder som jag har haft hemma hos henne... Känner för att plocka något där ifrån och bara göra mig i ordning för Dennis. Han har aldrig sett mig fest-klar, bara vardagligt. Skulle faktiskt vara lite trevligt om han fick se mitt finare jag =)
  Men som vanligt så blir det säkert bara film och mys kväll, som alla andra kvällar. Visst, jag ska egentligen inte klaga. Speciellt inte nu när jag äntligen hittat en kille som gör i stort sett nästan allt för mig, som vill skämma bort mig, som vill vara med mig ofta, som inte skäms för att visa upp mig när vi är ute, som gillar mig för den jag verkligen är. Men det börjar bli lite tråkigt med film å mys varje kväll, jag vill ut också och träffa folk, annars så kommer jag gå åt.
.. Hade...

New...

Ja, då har det äntligen hänt för mig också. Nu har jag med skaffat mig en blogg som alla andra, så man får bara se hur ofta jag kommer skriva. Säkert lika ofta som folk kommer läsa den, väldigt sällan. Men en sak, gillar ni inte det jag skriver är inte det mitt problem, gilla läget eller dra. Och ja, jag har problem med min stavning, så klaga inte på den.
 Men jag vaknade klockan 6 imorse av att ja hade en ganska dum dröm, och jag låg ensam. Gick ut i vardags rummet å pussade på Dennis som fortfarande satt å spelade på datorn. Att man kan va så faschinerad av ett spel.?! Sitta uppe hela natten och spela, men om han vill och gillar det så får han varsegod till det. Märkte en sak förut, jag har inte lika ont i fötterna nu, efter tre dygn så är blåsorna nästan borta. Visst, jag haltar fortfarande lite men inte lika farligt. Att gå 1.5 mil barfota för att komma till en kille är inget jag rekomenderar. Visserligen var det värt var enda steg, men det gjorde ont ändå. Nej, nu ska ja nog försöka sova en stund till. Hade...

RSS 2.0