Till dig Cirre.

Hur i helvete kunde du bara få 6 år?! Du gjorde inbrott i mitt hem och eldade upp det. Visst jag var inte skreven där, det var bara Danne som va det, men ändå, det var mitt hem.

Du och jag blev vänner på bara några dagar. Du blev med mig och Danne hem till pappa och hämtade hela min garderob och några saker. Du satt i köket och hjälpte mig sortera vad som var tvätt och inte. Du fick sova över i lägenheten natten mellan fredag och lördagen för att du inte hade någonstans att sova på, fast Danne inte var hemma. Vi som satt och pratade, skrattade, lagade mat och diskade tillsammans den natten. På lördagen åkte jag till Dennis här i Charlottenberg, och på söndags morgonen hade du och Johan gjort inbrott och sen tänt på lägenheten i stan.

Ni hade lirkat upp fönstret i vardagsrummet och klättrat in där. Ni hade lagat mat och åte. Ni satt framför datorn en stund. Ni stal bl.a. datorn, dvd'n och Dannes förra förlovnings ring. Ni tände på en madrass och la den på soffan. Ni tände på en hög med tvätt, som du och jag hade suttit och sorterat 1 & ½ dygn tidigare. Sen stack ni.

Johan fick 6 månader för han var bara med på själva inbrottet, och stöld.
Cirre fick 6 år(!) för inbrott, stöld, grov mordbrand.

- Johan tycker jag fick någerlunda rätt straff.
- Men Cirre, no way.!!! 6 år.?!

Han tände på lägenheten utan att veta om dom där uppe eller dom brevid var hemma. Som tur va så va bara dom brevid hemma men dom han ut tack vare att dom blev väckta i tid. Men om familjen ovanför hade varit hemma så hade dom troligtvis inte hunnit ut, och därmed dött där inne. Tänkte dom inte på det när dom gav domen?! Det är helt jävla fuckat.!!!

Hej russin!

Är det någon mer än bara jag som hatar när man ser ut som en gammal kärring efter man har duschat/badat? Jag menar, fötterna och händerna får rynkor. Det är verkligen störande!
I alla fall, har precis duschat och sminkat mig lite, ska snart dra på mig lite kläder och gå ut en sväng. Har inte direkt gjort ett dugg idag, Dennis har sovit ända sen i 10 imorse. Visst jag har ju alltid haft chansen att städa här, det behövs!! Men jag har varit för lat för det, lättare sagt jag tycker Dennis kan få göra det. Sen vi träffades så har han bara städat en gång i månaden, alla andra gånger ha jag gjort det.
Visst, i början ville jag göra det hela tiden, minsta lilla skräp och jag var där och plockade undan det med en gång. Men nu, nu ser han det som en självklarhet att det är jag som ska städa här. Det såg förjävligt ut innan ja åkte till Koppom i fredags, det såg ännu värre ut igår när jag kom hem. Han verkligen väntar på att jag ska göra det, det märks. Det är inte första gången. =/

5 months already.

Kan ni tänka er att det redan har gått så lång tid? Dagens firande bestog av dataspelande för han, och ett otroligt varmt och skönt bad för mig =) Vilket firande... Om en månad, glöm att jag ens vill fundera på att träffa och umgås med någon annan. ½ års dagen ska vi fira, varje sig han vill eller inte Haha x)
15.15 åker jag till Koppom, ska vara barnvakt till Christian och Andreas (och Max). Elisabeth och Thomas ska på julbord ikväll, och Jennifer åker till Kai direkt jag kommit fram dit. Men jag och pojkarna ska baka pepparkakor, det ska bli himla massa kul =) Första gången för i år som jag ska baka sånna goda kakor =)

Svar på tal.

hur har du skam i kroppen att låna pengar av din egen lilebror??????????????????????? när du inte ens kan betala tillbaka.. skaffa dej ett jobb och lär dej att tjäna egna pengar istället för att leva på alla andra!!!!!!!!!!!

1. Första bokstaven i varje ny mening ska vara stor.
2. Det stavas lillebror, inte lilebror.
3. Det finns inget ord som helst i hela svenska språket som stavas dej.
4. Jag lånade inte.
5. Ursäkta, men fjortis varning med så många ? och !

För er som inte fattar. Han ringde och väckte mig, frågade om det var det numret och om det var halebop. Jag sa emot först, tror ni mig inte kan ni få hans nummer och fråga honom själv!
Fast än det var han som erbjöd sig att göra det, så kommer han få tillbaka pengarna bara allt blir klart.
Och eftersom du verkar känna mig:

1. Våga stå för det du skriver. Med andra ord skriv under med ditt namn nästa gång.
2. Om du nu känner mig, varför vågar du inte säga det till mig i det verkliga livet? För feg?!
3. Detta med jobb. Visst jag har ingen utbildning, men även om jag hade haft det hur lätt är det att få tag på ett jobb nu för tiden? Du har inte tänkt på det va? Misstänkte väl det.

Emma kan fjäsk ;)

Äntligen, äntligen, äntligen!!! Det va på tiden säger jag bara. Först fyllde Esbjörn på min mobil, sen strax efter så fyllde Danne på den också. Haha Emma kan fjäsk. Så nu har jag pengar på den igen, för alla er som skickar sms till mig, nu kan jag äntligen svara er =)
Har pratat med Esbjörn i 3 hela timmar också, haha. Det va längesen vi pratade. =/
I morgon blir det köpcentret igen, blir en tur med Danne för han kommer hit. Vet inte om jag kan säga det till Dennis då men, det märks, han kanske sover så jag slipper säga något över huvud taget, men de skulle bara kännas dumt. men i alla fall, det blir och köpa julklappar då, eller bara kolla. Det märks...
Nej, nu blir det att laga mat, och sen dra på en film.
-Puss-

f*cking b*tch

Jag mår illa när jag tänker på dig, fattar du det?! Bara tanken av dig får mig att bli äcklad. Ville inget hellre än att du lämnar oss ifred, så man kan få ha ett liv utan dig, f*n va fy himla skönt det skulle vara! Blir så himla arg bara jag tänker på vad du har gjort, och vad du gör än. Vet, man ska inte säga så här om någon, man vad ska man göra då?! Le och skratta som om allt vore på topp?! Glöm det! Jag hatar dig verkligen! Visst det är ett väldigt starkt ord, men det är ju sant. Jävla häxa!!!!

I know you like it! ;)

 

 


 







RSS 2.0